Ofisea – Toimitilasi ilmeen rakentaja

Ovatko toimitilasi valjastettu tuottamaan arvoa yrityksellesi? Oikeanlaiset toimitilat tehostavat organisaatiosi toimintaa, viihtyvyyttä, työhyvinvointia, ergonomiaa ja yrityksen imagoa. Me autamme saavuttamaan tavoitteesi, oli sitten kyseessä kokonaistoimitilamuutos tai yhden tilan kalustehankinnat.

Palveluumme kuuluu projektin koordinointi, suunnittelu, kalusteiden toimitus ja asennus, vanhojen kalusteiden kierrätys, varastointi ja kalusteiden leasing-rahoituspalvelu.

Asiakkaitamme ovat yritykset pörssiyhtiöistä yhden hengen toimistoon, julkiset toimijat sekä yksityishenkilöt. Vuosien varrella projekteihimme on sisältynyt toimistokohteita, hotelleja, ravintoloita, julkisia tiloja, kouluja ja yksityiskoteja.

Teemme yhteistyötä arkkitehti- ja sisustussuunnittelutoimistojen kanssa.
Olemme Hanselin valtionhallinnon puitesopimustoimittaja sekä kuntapuolella KuntaPro:n ja useiden itsenäisten kuntien oppilaskalusteiden sopimustoimittaja.

Kysy meiltä, niin etsimme sinulle ratkaisut!

Tuoteryhmämme

Referenssejämme

Olemme saaneet vuosien varrella toteuttaa monia kiinnostavia projekteja. Tutustu alla valikoituihin referensseihimme toimistokohteissa, hotelleissa, ravintoloissa sekä kouluissa.


Ota yhteyttä

    Nimi

    Sähköpostiosoite

    Puhelinnumero

    Viesti

    Shopping cart

    No products in the cart.